Search

De Reders

Handen uit de mouwenVindt U het ook zo bewonderenswaardig? Al die jonge mensen die elke zondag klaarstaan om onze kinderen een leuke dag te bezorgen: spelen, knutselen, roeien,zeilen,...Ze hebben er hun handen vol aan. Daarnaast worden er ook nog een hele reeks activiteiten georganiseerd om geld in het laatje te brengen, en verder moet er ook regelmatig geklust worden om de basis proper te houden, op te knappen. 

Omdat we vinden dat wij als ouders ook ons steentje kunnen bijdragen hebben wij een VZW opgericht onder de naam “Reders” waar elke helpende hand welkom is! In principe zijn alle ouders van aangesloten kinderen/jongeren lid van de reders. We vergaderen om de twee maanden maar natuurlijk is niemand verplicht om daar aan deel te nemen. 

Wat we graag zouden hebben is dat zo veel mogelijk ouders af en toe een handje komen helpen op onze activiteiten die elk jaar georganiseerd worden om geld te verdienen voor de werking van Kludde of om de basis op te knappen. De reders heeft een klein  e-mailadres- en telefoonbestand van mensen die bereid zijn af en toe te helpen bij de activiteiten. We zijn natuurlijk constant op zoek naar nieuwe mensen die zich bij de rederswerking willen aansluiten zodat we die mensen een berichtje kunnen sturen als we volk nodig hebben om een handje toe te steken. Bovendien willen we graag weten in welk soort activiteiten u goed bent, dan kunnen we sommige oproepen een beetje gerichter versturen. ( info : eric.seascoutskludde@telenet.be)  

 

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2020 by DNN corp
Back To Top