Hoe lid worden?

1.  Proefinschrijving nieuwe leden
Nieuwe leden lezen hieronder hoe en wanneer ze zich kunnen inschrijven voor een gratis Sea Scouts proefperiode van 4 weken.
Elke zondag met leeftijdsgenootjes samen spelen, kamperen in de volle natuur, zelf koken, zeilen, gek doen, je verkleden, maar vooral héél veel plezier maken: dat is scouting! Lijkt je dat wel wat, kom dan op zondag eens langs voor een kennismaking.  Stuur alvorens langs te komen even een mail naar marijke@seascoutskludde.be om te kijken of er zeker iemand aanwezig is.

Onze eenheidsleiding zal u op dat moment te woord staan en graag al uw vragen beantwoorden. Mocht u niet kunnen wachten, kan u alvast even onze informatiebrochure doornemen.

Hebt u na het doornemen van de brochure nog vragen, kan u deze altijd stellen aan de eenheidsleidster.

2.  Gratis proefperiode
Alle nieuwe leden krijgen bij het inschrijven automatisch een proefinschrijving. Met deze formule, aangeboden door FOS Open Scouting, kan iedereen gratis 4 weken proberen of Sea Scouting iets voor hem/haar is.  Tijdens deze proefinschrijving geniet je van dezelfde verzekering als onze vaste leden (deze verzekering dekt geen overnachtingen, als je wenst deel te nemen aan kampen of weekends moet je je dus eerst definitief inschrijven).

3.  Definitief inschrijven
Zo schrijf je je definitief in voor dit scoutsjaar

•   Stap1: Je Lidgeld overschrijven (413-7176491-03)

•   Stap2: Je gegevens controleren

Lidgelden:

De Zeehonden
60 €
De Welpen
60 €
De Aspiranten
De Juniors
De Seniors
70 €

In alle prijzen zit de verzekering mee begrepen. Vanaf het derde kind gaat er 15 € korting af.

4. Inschrijvingsformulier

Dit formulier vervangt de toelatingen voor de weekenden,het zomerkamp en de medische fiche in een enkel document. U kan dit zelf afdrukken via de website of een exemplaar aan de leiding vragen.
Gelieve dit document met de nodige nauwkeurigheid in te vullen en af te geven aan de leiding.