nieuwjaarsreceptie

zondag 7 januari

nieuwjaarsreceptie
Wij nodigen iedereen heel graag uit voor een hapje en een drankje.
Vanaf 15u gaan onze deuren open!
woensdag 13 december 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (84)

pannenkoekenslag

zondag 28 januari

pannenkoekenslag

Ook dit jaar gaan we pannenkoeken verkopen en rekenen daarvoor ook op jouw steun.
Ofwel kom je gewoon vanaf 15u naar ons lokaal en kom je genieten van de sfeer en een lekkere ( zoete/zoute) pannenkoek a volenté of zie je dat niet zitten kan je die dag zelf voor 5 euro een pakje pannenkoeken komen afhalen...

woensdag 13 december 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (6)

griezeltocht

zaterdag 28 oktober

griezeltocht

Softbal club Batters en Seascouts Kludde organiseren voor de eerste keer een griezeltocht. Een spannende route door het bos van Putte nabij de kantine van Batters, langs allerlei griezels, monsters en andere gedrochten!
Starten kan vanaf 19.00 uur voor de minder enge route. Vanaf 20.30 start de hele enge route, met nog meer spectaculaire schrikmomenten!

zaterdag 30 september 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (1124)

Mosselsouper

zaterdag 11 november

Mosselsouper
Onze fantastische, zijdezacht gekookte mosseltjes, onze krokante, goudbruin gebakken frietjes of onze smaakvolle vol au vent zijn dit jaar weer terug. Uiteraard is er ook een veggie menu ( kaaskroketjes met een slaatje).
zaterdag 30 september 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (80)

startdag

startdag

Het is zover, het nieuwe scoutsjaar komt eraan! We geven de aftrap op zondag 10 september en hopen weer wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen.

maandag 24 juli 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (5421)