dinsdag 26 september 2017

startdag

startdag

Het is zover, het nieuwe scoutsjaar komt eraan! We geven de aftrap op zondag 10 september en hopen weer wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen.

maandag 24 juli 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (5332)

Familiebbq

zaterdag 24 juni

Familiebbq
Wij organiseren een familie bbq om het einde van het scoutsjaar af te sluiten!!
Iedereen is welkom vanaf 16u..

Vergeet je vlees/vis niet en voor de rest zorgen wij :)

Vergeet enkel je niet in te schrijven zodat wij voor voldoende groenten en brood kunnen zorgen...
maandag 1 mei 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (11634)

Opening vaarseizoen

zondag 30 april

Opening vaarseizoen
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij onze heerlijke spaghetti-avond a volenté! Dit om het openingvaarseizoen te starten :)
woensdag 8 maart 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (619)

14de avonddropping

14de avonddropping
Op zaterdag 11 maart 2017 vanaf 19u staan de ouders, oud- leden , leiding , sympathisanten ( vanaf 16 jaar ) , kortom iedereen klaar om, om het kwartier, gedropt te worden. Elk groepje wordt afgezet op een onbekende plaats, en zoekt aan de hand van aanwijzingen en alternatieve kaarten de weg naar het eindpunt.Je wordt terug naar de basis gebracht waar de alom geroemde spek met eieren staan te wachten. Dus… trommel je familie, vrienden of buren bij mekaar en maak er een onvergetelijke topavond van!
maandag 6 februari 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (267)

Pannenkoekenslag

zondag 29 januari

Pannenkoekenslag

Vorig jaar bleek onze pannenkoekenslag een groot succes, dus dit jaar maakt Diether onze pannetjes opnieuw warm.

woensdag 4 januari 2017/Auteur: Marijke Janssens/Aantal keer gelezen (252)